Categories
Gezondheid

Gezonde boodschappen in de maaltijdbox

Voor meer en meer Nederlanders begint het bezoekje aan de supermarkt verleden tijd te worden. Online boodschappen doen en ook de maaltijdbox wint snel aan populariteit. En dat is ook niet vreemd gezien alle voordelen die de maaltijdbox biedt: Niet na hoeven denken over de vraag “Wat gaan we vanavond eten”? Geen boodschappenlijstjes meer maken, en niet meer in de lange rij voor de kassa staan.

De maaltijdbox bomvol verse en gezonde producten wordt gewoon netjes bij jou thuis afgeleverd. Inclusief inspirerende, nieuwe, gezonde recepten. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de stappen volgen. Vaak heb je binnen 30 minuten al een overheerlijke maaltijd op tafel staan! In deze post schotelen we 4 verschillende maaltijdboxen voor die mogelijk passen bij jouw wensen

De goedkoopste maaltijdbox

Wil jij gewoon de maaltijdbox met het aantrekkelijkste prijskaartje? Dan past de Allerhande Box bij jou! De Allerhande Box voor 2 personen en 3 maaltijden kost €35,00, en is daarmee iets goedkoper dan bijvoorbeeld HelloFresh (€39), Mathijs Maaltijdbox(€39) en Marley Spoon (€39,90).

De Allerhande Box bestel je via AH.nl. Je kunt de box gratis laten thuisbezorgen, maar je kunt er ook voor kiezen om deze op te halen bij een winkel in de buurt. Groot voordeel van de Allerhande Box is dat je andere benodigde boodschappen gratis kunt laten mee bezorgen. Wil je liever helemaal niets zelf hoeven te koken. Dan is een maaltijdservice wellicht een meer geschikte optie voor jou.

De biologische maaltijdbox

Vind jij biologisch voedsel belangrijk? Veel maaltijdboxen beweren “biologisch en groen” te zijn, maar slechts een enkele box voldoet daar écht aan. De Krat en Beebox zijn wat dat betreft onze favoriete boxen.

Deze maaltijdboxen bevatten 100% biologische producten, die rechtstreeks van het land komen. Daardoor zijn de producten gewoon net even wat verser dan bij bijvoorbeeld HelloFresh. Beebox en De Krat hebben beide het EKO keurmerk en zijn B-Corp gecertificeerd. De Beebox voor 2 personen en 3 maaltijden kost €38. De Krat is met €48 iets duurder.

De maaltijdbox voor de hele familie

Ben je op zoek naar een maaltijdbox voor het hele gezin? Dan passen de Familybox van HelloFresh en de Familiebox van Mathijs Maaltijdbox wellicht goed bij jou. Deze boxen bevatten recepten die ook zeer geschikt en toegankelijk zijn voor kinderen. Bovendien zijn de gerechten relatief snel te bereiden.

Sommige gerechten kun je al binnen 15 tot 20 minuten op tafel hebben staan. Ideaal voor jonge, drukke gezinnen! De familieboxen zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar oud. Bij zowel Mathijs als HelloFresh kun je trouwens altijd switchen naar een andere box. Zo blijf je lekker flexibel

De vegetarische maaltijdbox

Ben je op zoek naar een maaltijdbox met alleen vegetarische recepten? Ook dan is er voldoende keuze voor jou! HelloFresh heeft met de Veggiebox een speciale box voor de vegetariër.

Ga je meer voor duurzaam, en vind je het belangrijk dat de producten op een biologische manier tot stand gekomen zijn? Dan is De Krat wellicht een box die nog beter bij jou past. De Gemakskrat Vega voor 2 personen en 3 maaltijden kost €38 en is daarmee zelfs nog iets goedkoper dan de Veggiebox van HelloFresh. Is vegetarisch niet voldoende voor jou? Dan is de Veganbox de box die jij zoekt. Deze Veganbox bevat dus ook geen dierlijke producten als eieren en melk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *